Barnsteen hondenketting met leren riempje

Afbeelding
Barnsteen honden halsband 20-25 cm.
€ 18,95
inclusief: 
21% BTW

Amber, of wel barnsteen is een natuurlijk product dat bestaat uit versteend boomhars. Barnsteen is te vinden in vele kleuren maar de goudgele kleur is toch wel de meest voorkomende. Omdat de Barnstenen halsband op het lichaam van jouw hond gedragen wordt, ontstaat er wrijving tussen de vacht en stenen. Deze wrijving zorgt voor een elektromagnetische lading en het maakt terpentenen vrij, iets wat vlooien en teken afstoot. Zo kan deze halsband op een 100% natuurlijke manier bijdragen aan het verminderen van vlooien en teken bij jouw hond. 

Normaal duurt het ca. 3 weken om het maximale afweer effect te bereiken. De hond moet de halsband 24/7 dragen om het gewenste effect te bereiken. Wel mag de halsband tijdelijk afgedaan worden wanneer de hond ruw speelt met andere honden of als hij door het bos heen rent. Het is een kwetsbaar product. 

Deze warme levendige steen is een krachtige beschermer die de hogere energieën helpt te aarden in het lichaam. Een prachtige eigenschap van Barnsteen is dat zij niet alleen negatieve energieën opneemt maar tevens deze ook ombuigt naar positieve en krachtige energieën die het lichaam aanzetten haar eigen genezende krachten te gebruiken. Het geeft vertrouwen en zorgt voor evenwicht en geduld. Een natuurlijk antibioticum.

Barnsteen staat bekend om zijn helende werking. De barnsteen op deze halsbanden zijn ongepolijst, wat betekent dat de steentjes de zogenoemde helende toplaag nog bezit. Zo zou barnsteen een positieve werking hebben op het humeur en stress en gewrichtsklachten kunnen verminderen. Daarnaast is deze bijzondere halsband natuurlijk ook een fantastisch mode-accessoire voor jouw trouwe viervoeter. De mooie halsband is handgeknoopt en bevat een verstelbare lederen sluiting. Een lust voor het oog!

Onderhoud: Omdat deze halsband negatieve energie uit de omgeving opneemt en huidvet aanneemt is het advies deze 1x in de week te reinigen. Dit kan door de halsband minimaal vijf minuten onder koud stromend water af te spoelen. Het is belangrijk dat het water niet warm is want hierdoor kunnen er barstjes ontstaan. Dit is de snelste reinigingsmethode.

Mocht de halsband zijn werking verliezen, dan kunt u deze in het raam leggen voor ongeveer 10 minuten. Hiermee laad de halsband zichzelf weer op door het daglicht. Echter is het niet verstandig om deze halsband in de volle zon te plaatsen.

Let op: Omdat het effect van Barnsteen nooit wetenschappelijk is bewezen, wijzen wij er nadrukkelijk op dat het dragen van Bansteen geen vervanging is van een bezoek aan of behandeling van een dierenarts.