Titerbepalingen met Tannetje Koning

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Wij zitten VOL!! Helaas is er geen plaats meer op 7 Maart. De volgende mogelijkheid zal zijn op 21 Juli. Nadere informatie hierover volgt nog.

 

Woensdag 7 maart 2018, komt Dierenarts Tannetje Koning bij Prooidier titerbepalingen doen. De titerbepaling is een test die aangeeft of er nog voldoende antistoffen in het bloed aanwezig zijn voor de ziekten Parvo, Hondenziekte en Leverziekte. Deze bepalingen gaan op afspraak. Er is helaas geen ruimte voor een uitgebreid consult.

Er zijn vier tijdvakken waarin 6 honden worden getiterd. Bij uw hond wordt eerst een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Wanneer dit bij alle 6 de honden gedaan is wordt de test gedaan. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Zodra de uitslag bekend is wordt deze met u besproken en aan de hand daarvan al dan niet gevaccineerd.

Tijdvak 1: 14:00 - 14:15 VOL!!
Tijdvak 2: 14:18 - 14:31 VOL!!
Tijdvak 3: 15:30 - 15:45 VOL!!
Tijdvak 4: 15:48 - 16:03  VOL!!

Kosten per hond:

  • Titerbepaling : €43,-
  • Weil : €26,-
  • DHP en Parvo : €30,-
  • Rabiës : €32,-
  • Kennelhoest : €32,-

Mocht u een van de bovenstaande vaccinaties willen, geef dit dan tijdig door. Entingen zijn alleen in combinatie met een titerbepaling. De betaling geschied achteraf en graag contant.

Hieronder kunt u uw  afspraak zelf maken. 

Voor meer informatie, neem dan even contact op.

Ps.: Houd bij binnenkomst alstublieft rekening met de andere aanwezige honden. Voldoende afstand tussen de honden is nodig om het stress niveau zo laag mogelijk te houden