Leveringsvoorwaarden

Producten die u bestelt via Prooidier dienen vooraf per bank betaald te worden of bij het afhalen. Zodra u een bestelling doet, krijgt u een ontvangstbevestiging met hierop het totaalbedrag en bankgegevens om het totaalbedrag over te maken. Wanneer u een weegproduct bestelt kan er nacalculatie plaats vinden waarover wij u eveneens zullen inlichten. 

Levering

  • U kunt uw bestelling afhalen bij onze winkel in Hilversum. Neem zelf een koelbox/koeltas met koelelementen mee op uw diepvriesproducten op een goede manier te vervoeren.
  • Wij kunnen uw bestelling bezorgen via onze bezorgservice.
  • Ook kunnen we producten laten versturen door Postnl
  • Voor diepvrieszendingen gelden andere regels dan voor standaard zendingen.Het bestellen van ingevroren producten is ten alle tijde mogelijk. Wij verpakken deze producten met extra zorg, maar zijn niet verantwoordelijk voor schade aan het pakket, ontstaan tijdens het vervoer. het is aan te raden het pakket direct in de vriezer te leggen bij aankomst. Bij extreem warm weer, kan het zijn dat Prooidier besluit niet uit te leveren, omdat het risico op schade te groot is. Wij nemen dan contact met u op. 

Wij hebben minimaal 1 tot 3 werkdagen nodig om uw pakket te verpakken en aan te melden bij de verzendservice. Mits alles op voorraad is. Tevens versturen wij pas wanneer de hele bestelling compleet is. Nalveringen zijn dus niet mogelijk, tenzij anders overeengekomen.

Bestellen

Als u de bestelling gedaan heeft, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging. Hiermee wordt uw bestelling bevestigd. Indien uw bestelling vertraging oploopt of niet uitvoerbaar blijkt, zullen wij u inlichten.

Betaling 

Betaling dient vooraf of bij het afhalen van de bestelling te geschieden.

Prijzen en verzendkosten 

Alle prijzen zijn in euro's en inclusief BTW. De verzendkosten zijn voor uw rekening. Deze staan vermeld bij:

Overige bepalingen

In geval afzonderlijke in deze voorwaarden opgenomen bepalingen geheel of gedeeltelijk hun werking zouden verliezen, zal dit geen consequenties hebben voor de geldigheid van de overige bepalingen van deze voorwaarden.

Lees hier de complete algemene voorwaarden.

Akkoordverklaring

Met het versturen van uw order verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden.